Menu

Fauna

Flora

Plekken

Overig

Links

2014 Petra de Roodt.
Niets op deze website mag gebruikt worden zonder mijn toestemming.
 
Welkom op mijn fotosite. Ik heb de foto's in de volgende topics onderverdeeld:
   
Fauna/Huisdieren: Mijn familie en ik hadden en hebben vele huisdieren. Zie deze topic als een archief :)
   
Fauna/Dierentuinen: Diergaarde Blijdorp komt natuurlijk vaak voor aangezien het maar een korte bustrip van mij vandaan is. Maar andere dierentuinen hebben zo ook hun charmes.
   
Fauna/Buitenleven: In deze topic plaats ik alle beestjes die ik zomaar tegenkom wanneer ik bijvoorbeeld het tuinhuisje van mijn ouders bezoek of het park of zelfs mijn balkon.
   
Flora/Planten & Bloemen: De grootste attractie van dat tuinhuisje is natuurlijk de tuin er omheen, maar het is niet de enige plek waar ik bloemen vind.
   
Flora/Bomen & Paddenstoelen: De laatste vind je voornamelijk bij de eerste, dus ik heb ze maar samen geplaatst.
   
Plekken: Hoewel ik voornamelijk foto's maak van bloemen, bomen en rotsen, bij het bezoeken van plekken kom ik ook wel eens andere interessante dingen tegen. In plaats van topics te maken voor elk onderwerp heb ik besloten om het bij de plekken zelf te houden.
   
Overig/Dag & Nacht: Ik kan niet genoeg krijgen van mooie zonsondergangen (aan zonsopgangen doe ik niet ;), fascinerende wolken en mysterieuze manen. Dus ik heb dit onderwerp een pagina voor zichzelf gegeven.
   
Overig/Texturen & Close-ups: We hebben het over extreme close-ups als ik de kans krijg. Door te focussen op een klein element in plaats van het hele object kun je verrassende resultaten krijgen.